fbpx

Алтернативни предложеня
в нашия ретро травмай

Стара София

Историческа обиколка на град София, по време на която преживяваме ключови и любопитни моменти от живота на Стара София. Това е уникална възможност да се запознаем със скритите и интересни факти в улиците, сградите и паметниците на културата по маршрута на ретро трамвая. Една магическа обиколка в компанията на професионален разказвач, който е готов да отговори на всички въпроси, вълнуващи историята на града. Турът се провежда на български и английски език в зависимост от обявеното събитие.

Карнавал Трам

Карнавал Трам е нашето най-цветно и свежо преживяване в ретро трамвая. Колко често в модерния живот получаваме покана за карнавал? Концепция, която смятаме да възродим на сцената на Трам Експириънс. Очаквайте скоро нашия ретро трамвай да тръгне по улиците на града с нова модерна визия и всеки път ще бъде различен! Част от екипажа са уникални танцьори, фокусници и DJ, както и специални гости спрямо конкретна карнавална тема. Преживяването ще бъде пълно, привествайки всички гости да танцуват и получат своята тематична напитка, защото след това партито продължава с шоу програма в едно от любимите пространства на София. Времетраене: приблизително 40 минути.

Шоко Трам

Шоколадът винаги е добра идея! Следователно обиколка на София в ретро трамвай с дегустация на висококачествени видове шоколад е преживяване за ценители. Шоко Трам е интерактивно изживяване, по време на което се запознаваме с истории и любопитни факти от света на шоколада. За своето знание и опит разказва и наш специален гост – дългогодишен производител и/или търговец на шоколадови изделия. Това е едно сладко пътуване, което да подарим на себе си и любим човек. А накрая всеки има възможност да си тръгне и с подарък-изненада. Времетраене: приблизително 40 минути.

52917290_2298864293729714_8416775495038795776_o
screenshot_20190414-125741_video-player

Комеди Трам

Възможностите за алтернативни преживявания пред Трам Експириънс са безброй. Затова обръщаме специално внимание на всички почитатели на комедията и “стендъп шоуто”. На сцената на Комеди Трам гостуват едни от най-добрите импровазиционни комедианти в страната. Наши гост са били Георги Кючуков и Дими Деянски, чието изкуство намира нови измерения в магическата атмосфера на ретро трамвая по време на обиколката на София.

Парти Трам

Докато заведенията в града продължават да се множат, Трам Експириънс създава концепция за купон в движение. Парти настроението става част от един модерен трамвай, който тръгва по най-живите и социални маршрути в центъра на града. Алтернативното парти включва всички елементи на едно добро преживяване – хубава музика и DJ, напитки, храна и готини градски хора. Нашата концепция за различен старт на уикенда разгръща възможностите за социално забавление в град София.

detsa_evga_krop2

Детски Трам

Ретро трамваят за малки изследователи е вълнуващо преживяване, което прави историята на града да оживее пред очите им. От опит познаваме удивлението, с което децата откриват реставрирания трамвай от началото на 20-ти век, и любопитството и ентусиазма, с които изживяват забавната обиколка на града. В компанията на професионален детски аниматори и чрез игри децата научават ключови и интересни факти от историята и културата на София. Също така пътуването в ретро трамвая е чудесна възможност за образователна и интерактивна история на важна тема като движението по пътищата. Всеки момент от магическата обиколка за тях е изненада, но за целта подготвяме и специални награди. Времетраене: приблизително 40 минути.

Театър Трам

Една нова и различна концепция за театър на “колела” оживява на сцената на ретро трамвая. Първата по рода си постановка, създадена да запознае своята публика с историята на Стара София, като пресъздава реални образи и любопитни ситуации, скрити в улиците и сградите по маршрута на Трам Експириънс. Чрез изкуството на театъра и професионалните актьори гостите на Театър Трам не само научават ключови и интересни исторически и културни факти за града, но имат възможността образно да ги преживеят. Времетраене: приблизително 40 минути.

thea4
0
0
0
0

Start typing and press Enter to search