fbpx

Стара София

Историческа обиколка на град София, по време на която преживяваме ключови и любопитни моменти от живота на Стара София. Това е уникална възможност да се запознаем със скритите и интересни факти в улиците, сградите и паметниците на културата по маршрута на ретро трамвая. Една магическа обиколка в компанията на професионален разказвач, който е готов да отговори на всички въпроси, вълнуващи историята на града. Турът се провежда на български и английски език в зависимост от обявеното събитие.

За планирани събития на български можете да видите раздел Предстоящи събития на нашия сайт. Ако искате частна обиколка или да попитате за планирана дата можете да ни се свържете с нас на alterexperiencebulgaria@gmail.com или (+359 886 401 477),

Времетраене: приблизително 40 минути.

Маршрут No 1

Начална спирка пл. „Възраждане“. Трамваят продължава по бул. „Христо Ботев“ в посока Министерство на земеделието, храните и горите. На бул. „Христо Ботев“ и ул. „Алабин“ поема в посока Съдебна палата. На ул. „Алабин“ и бул. „Витоша“ трамваят завива в посока „Ларгото“. След Централни софийски хали продължава по бул. “Княг. Мария Луиза“, Лъвов мост и Централна жп гара. По бул. “Христо Ботев” се връща обратно до пл. “Възраждане”.

Маршрут No 2

Очакваме преустановяване на движението по ул. „Граф Игнатиев”, за да обявим Маршрут No 2 до пл. „Журналист“.

Стара София трам календар

0
0
0
0

Start typing and press Enter to search