fbpx

Bohemian Sofia Tour #002

 In Събития

Събитието ще се проведе след:

  • 00 days
  • 00 hours
  • 00 minutes
  • 00 seconds

Уважаеми приятели,

На 07 Април 2019г. поради големия интерес  ще проведем второ издание на  Tram Experience Bulgaria – Bohemian Sofia Tour“. Разходката във времето ще бъде водена от:

Виктор от Bohemian Sofia Tour

Той ще ви разведе из потайностите на София от римско до царско време. Пътуване изпълнено с лек хумор и много стил, подходящо за цялото семейство, за жители на столицата и техните гости. Повечето от вас ще останат изненадани колко много неща могат да се научат за историята на града, сградите и хората от различни епохи. Станете част от тази магия!

old-sofia-head

БИЛЕТИ

Предварителна продажба – купете вашите билети до 24ч. на 29.03.2019 (Петък) за преференциалната цена от 15 лв. за билет с ПРОМО КОД: BOH1STER

Следварителна продажба – купете вашите билети до 24ч. на 31.03.2019 (Неделя) за преференциалната цена от 20 лв. за билет с ПРОМО КОД: BOH2NDER

За повече информация и закупуване на билети може да посетите страницата ни във Фейсбук

Маршрут No 1

Начална спирка пл. „Възраждане“. Трамваят продължава по бул. „Христо Ботев“ в посока Министерство на земеделието, храните и горите. На бул. „Христо Ботев“ и ул. „Алабин“ поема в посока Съдебна палата. На ул. „Алабин“ и бул. „Витоша“ трамваят завива в посока „Ларгото“. След Централни софийски хали продължава по бул. “Княг. Мария Луиза“, Лъвов мост и Централна жп гара. По бул. “Христо Ботев” се връща обратно до пл. “Възраждане”.

Маршрут No 2

Очакваме преустановяване на движението по ул. „Граф Игнатиев”, за да обявим Маршрут No 2 до пл. „Журналист“.

Билет: лв
Резервирайте своето място за обиколка на Стара София:

prismatic-question-mark-fractal-3-no-background-h500

Участвайте в нашата игра с въпроси!

Споделете събитието във Фейсбук с хаштаг #BohemianSofiaTour и Ваш въпрос свързан със сграда или случка свързано с нашият Маршрут No 1. и може да спечелите награда.

НАГРАДИТЕ

Първо място – бутилка розе и тефтер

Второ и трето място – тефтери.

Играта приключва на обяд 12: 00ч. в събота(31.03.2019г.)

Печелившите ще се изберат от организаторите и ще бъдат обявени в страницата на събитието във Фейс Бук  до 12:00ч. на 31.03.2019г. неделя. Те ще получат наградите си по време на събитието в ретро трамвая.

Recent Posts

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0
0
0
0

Start typing and press Enter to search